Long time noo see !

Oké, mijn laatste post is geleden van maart… Hoe komt dit? Weinig tijd, weinig inspiratie, geen zin om te schrijven, … ? Neem maar een combinatie van die 3 als reden. Dus is bloggen dan toch niet mijn ding? Ik weet het niet. Voor een tijdje vond ik het leuk om te doen, maar om de één of andere reden wou ik er dus geen tijd meer voor maken, vond ik geen nieuwe inspiratie en had ik geen zin meer om te schrijven.

Maar laten we nog eens opnieuw proberen. Wat is er allemaal gebeurd tijdens de afgelopen maanden? Ondertussen heb ook ik toegegeven aan de nieuwe Birkenstock-rage. Ik heb mezelf de witte “madrids” aangeschaft. Wel de goedkopere versie, omdat ik toch nog niet volledig zeker was of Birkenstock zo wel mijn ding is. Tot nu toe heb ik ze nog niet veel aangehad, maar ik zou er ook voor gek bijlopen om met dit weer witte instekers te dragen. Laten we dus hopen dat we nog een nazomer krijgen om mijn witte Birkenstocks uit de doos te kunnen halen. (En gewoon omdat zomer leuker is dan dit herfstweer)

Maar bij dit weer gaan we misschien toch stiekem al verlangen naar die herfstavonden, op de zetel met een dekentje en thee’tje. Opnieuw oversized-truien en jassen, botjes aan onze voeten,… En zo door de straten met de oranje, bruine bladeren aan de bomen. Ja, de herfst heeft ook zijn charmes. Maar laten we niet te snel gaan, het is nog steeds augustus en van september verwacht ik op z’n minst toch ook nog enkele mooie dagen. Dus nog even geduld tot de herfstavonden en nu nog hopen op wat zomeravonden!

Ik ben benieuwd naar mezelf of ik terug geinspireerd zal geraken om te schrijven. Misschien moet ik toch wat vaker mijn deur uitkomen, alles op me af laten komen en er dan ook wat mee doen? We’ll see…

IMG_4700.JPG

Advertenties

2 gedachten over “Long time noo see !”

  1. Hi Sanne, leuk dat je terug bent ;) Ik heb ook de Madrid’s van Birkenstock en vind ze echt zalig zitten! Heb ze in huis eigenlijk altijd aan, maar merk wel dat er een beetje een drempel is om ze buiten te dragen. Maar daar ben ik inmiddels al over ;) Ook al volop zin in herstkleding, maar nog niet klaar om nu al afscheid te nemen van de zomer!
    Veel plezier in Barcelona!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s