Online Shop to Love : Me and Maria

Toen ik een hele tijd geleden door de Flair bladerde, kwam ik online shop “Me and Maria” tegen. Wauw, dacht ik bij mezelf, deze mag niet onbekend blijven. Nu ik mijn blog heb, wordt het dus dringend tijd om hierover een artikeltje te schrijven.

Bij het openen van de webshop krijg ik meteen een glimlach op mijn gezicht, wat een gezellige website ! Om dan nog maar te zwijgen over de kleding die er verkocht wordt.

Me and Maria is sinds 2 en half jaar een creatie van Kaat. Kaat is de kleindochter van oma Maria en Mémé Maria, vandaar de naam dus ook. Oma Maria had een dorpswinkel en Mémé Maria maakte haar kleding zelf. Kaat heeft de 2 mooi samengegoten met haar online shop.

Website

MeAndMariaI1
Kaat & haar oma Maria

Eén of twee maal paar jaar reist Kaat af naar de Verenigde Staten om daar een deel van de collecties te kiezen. Ze werkt samen met een bedrijf dat dan alles naar België verscheept. Maar soms bestelt ze ook gewoon via mail bij haar vaste verkopers. Doordat de stukken uit de VS komen, is de kans dus klein dat je iemand tegenkomt met hetzelfde stuk als jij, en dat is net waar wij zo van houden, niet? Van de meeste stukken heeft ze ook maar 5 tot 8 stuks, en bijbestellen kan niet, dus op = op!

Me and Maria verkoopt minder gekende, kleine merken, maar ook de Britse merken Louche en Sugarhill Boutique (die we al kennen van Paplou) en binnenkort ook het Spaanse merk Titi’s Clothing vinden we terug in de webshop.

Meestal werkt Kaat met dezelfde merken, maar zo af en toe komen er wel eens nieuwe merken bij, dat hangt een beetje af van wat ze op het moment mooi vindt en of er zich nieuwe merken aanbieden.

Me and Maria heeft geen offline winkel, dat hoeft voor Kaat ook niet, ze vindt het helemaal prima hoe het nu is. Ze geniet ervan om al haar interesses te combineren in haar webshop, nl : mode, styling, fotografie, make-up en haar. Ze heeft wel een kleine showroom in Gent waar je op vrijdag tussen 15u en 20u bestellingen kan afhalen of gewoon eens kan langs gaan om dingen te passen of te bekijken. Eén zaterdag per maand houdt ze ook een “pasdag” met taart, hmm :-)Buiten een stukje taart, is er ook nog een drankje en een kleine verwennerij in de vorm van make-up, haar of een DIY-workshop, hoe leuk! Wil je hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief via haar webshop of volg haar Facebook-Pagina.

foto
Lekkere taart van Me and Maria

Kaat werkt voornamelijk helemaal zelf aan de website (chapeau Kaat!), enkel de foto’s voor de lookbooks maakt ze samen met een vriend; Jelle Wildiers (zijn website is zeker ook een kijkje waard!)

De webshop is heel duidelijk en de lay-out is super mooi. Bij elk kledingstuk staan afmetingen vermeld, zo weet je precies of het item je zal passen of niet. Als je iets ziet wat je hartje sneller doet slaan, dan is bestellen en betalen heel gemakkelijk ; betalen kan gewoon per overschrijving. En binnen de 3 dagen komt je pakketje bij je thuis aan. Maar zoals eerder vermeldt, kan je je pakje ook afhalen in Gent. Mocht het je toch niet passen, dan kan je het artikel zonder probleem terug sturen. Wil je graag iemand verrassen met iets moois van Me and Maria, dan kan je het ook in geschenkverpakking plus persoonlijke boodschap laten opsturen.

En als dit alles nog niet overtuigend genoeg was om een kijkje te gaan nemen op Me and Maria, kijk dan hieronder maar eens naar enkele van mijn favorieten uit de webshop. Enjoy !

Me_and_Maria_herfstkleedjes-409
Lookbook Oktober
Me_and_Maria_herfstkleedjes-426
Lookbook Oktober
Me_and_Maria_herfstkleedjes-422
Lookbook Oktober

514a3560b1813_KleedjesLente-7451702cd113e69_Kleedjes_lente-1075200bc65ea3f5_Kleedjes-zomer-176

Website

Facebook

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s