Online Shop to Love : Doortje Vintage

Vind je op tweedehands.be of in de Kring(loop)winkel toch niet wat je zoekt? Dan kan hoogstwaarschijnlijk de onlineshop Doortje Vintage je wel helpen!

doortje

Doortje Vintage is een online shop opgericht door 3 zussen uit ons buurland Nederland : Angela, Diana en Elisa Jansen. Ze hebben alledrie een achtergrond in de fashion industrie en een grote obsessie voor vintage. Als je bladert door hun aanbod, zal je zien dat ze enkel de allerleukste stuks eruit kiezen om aan de vintage-lovers te verkopen !

Doortje Vintage is niet enkel een online shop, maar ze hebben ook een eerste echte winkel in het centrum van Eindhoven (NL). De winkel is gevuld met unieke stuks! Zo kan je de spullen die je op de webshop ziet, ook in het echt bekijken en passen.

Doortje Vintage verkoopt ook spullen die nog nooit gebruikt of gedragen werden, net zoals mijn schoenen van Retro & Chic dus (zie vorige post)

Ze verkopen ook aan hele aangename prijsjes! Voor een H&M / Zara – prijsje heb je een uniek stuk vast! De kans zal hierdoor zéér klein zijn (lees 0,000000…1 % kans) dat je je collega op het werk, je klasgenoot of je familielid tegenkomt met hetzelfde jurkje, blousje, jasje,.. als jou. Wat, zoals je weet, wel eens vaker kan gebeuren wanneer je in grote ketens koopt.

doortje2

Als je geen tijd hebt om naar Eindhoven te rijden, verzenden ze, gelukkig voor ons, ook naar België! Wanneer je een pakketje wil ontvangen betaal je €6,20, en voor een enveloppe €2,25. Niet te duur dus !

Ook de mannen worden niet vergeten door de 3 zussen, voor hun selecteren zij de mooiste vintage stuks!

Laat je overspoelen door vintage jassen, schoenen, tassen, juweeltjes, jurkjes, jumpsuits, en noem maar op, en droom weg in de wereld van de Doortje’s van zelfs voor de 50’s tot de 90’s.

doortje 2
Prachtige juweeltjes van juweeltjes
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s